KING'S GYROS

KING
Η ιστορία μας στην συγκεκριμένη αγορά ξεκινά πριν από 18 χρόνια, δουλεύοντας σε προμηθεύτρια εταιρία του κλάδου της μαζικής εστίασης. Συνεχίσαμε την επιτυχημένη πορεία μας δημιουργώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα ψητοπωλεία της Αθήνας το 2009. Εμπειρία πολύ σημαντική διότι γνωρίσαμε τις δυσκολίες, τις ευκαιρίες αλλά και τις ανάγκες ενός ψητοπωλείου. 

Έχοντας πλέον την εμπειρία και από τα 2 πόστα δημιουργήσαμε το 2016 την KING’S GYROS μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος με έδρα την Αθήνα που πληρεί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Η εταιρία μας βασίζεται:

1. Στο σωστό, καθαρό και τίμιο προϊόν της 
Δεν θα πουλούσαμε ποτέ κρέας το οποίο δεν θα δίναμε στην οικογένειά μας

2. Στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση 
Βασιζόμαστε στην προσωπική επαφή, έχουμε συνεργάτες και όχι πελάτες και μιλάμε μαζί τους με το μικρό τους όνομα. Διαθέτουμε το προϊόν μας εκπαιδεύοντας τον επαγγελματία στον χώρο του λύνοντάς του κάθε απορία και βοηθόντας τον να το προσφέρει με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

3. Στην ευέλικτη λειτουργία
Μπορείτε να μας βρείτε όλο το 24ωρο και να σας εξυπηρετήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες

Έτσι λοιπόν με οδηγό την εμπειρία, τις άριστες πρώτες ύλες, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τους σωστούς συνεργάτες παράγουμε καθημερινά τα πιο εκλεκτά και γευστικά κρέατα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

Βρείτε μας στο χάρτη