PLEIADES GROUP Ε.Ε. (Πλειάδες Group)

 PLEIADES GROUP Ε.Ε. (Πλειάδες Group) Εξοικονομίστε Χρήματα χρησιμοποιώντας την Ζυγιστική Μηχανή. Μείωση του Πραγματικού Κόστους για την Εστίαση. Μειώστε την σπατάλη και αυξήστε τα κέρδη σας. 
Περιορίστε δραματικά τη φύρα και εξοικονομήστε άνω του 24% της ποσότητας γύρου και τουλάχιστον 20% των άλλων υλικών και παρασκευασμάτων του ψητοπωλείου / εστιατορίου σας χρησιμοποιώντας την ειδικά εξελιγμένη γι’ αυτόν τον σκοπό ζυγιστική μας μηχανή PGS-110. Μην αφήνετε το πρόβλημα να διαιωνίζεται και να σας στερεί κέρδη, απειλώντας ακόμα και τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Δεν πρόκειται για «φυσιολογική» φύρα αλλά για σπατάλη με σημαντικές οικονομικές συνέπειες, λόγω εσφαλμένης νοοτροπίας.

Ο Όμιλος Πλειάδες αποτελεί έναν ισχυρό όμιλο ευρωπαϊκού προφίλ, που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και συνεχώς επεκτείνεται σε νέες δραστηριότητες. Η Βάση των δραστηριοτήτων εκτείνεται στην Εστίαση, την Εμπορία και Διανομή, στα Λογισμικά Επιχειρήσεων και στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, ενώ συνεχώς επεκτείνεται σε νέες δραστηριότητες όπως Εισαγωγές και Franchising.
Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική ηθική, την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και την αμοιβαία ωφέλεια (win – win). Επιδιώκουμε την συνεχή στρατηγική βελτίωσης επιβραβεύοντας τη συνέπεια. 
Καθορίζουμε τις πραγματικές απαιτήσεις των πελατών μας, επικεντρώνοντας στην πρόληψη και όχι στη διόρθωση και απαντούμε στις απαιτήσεις της αγοράς με αξιοπιστία και ευελιξία. 


Βρείτε μας στο χάρτη