Η μασκότ!

Το λογότυπο και η εταιρική ταυτότητα του theloBurger.gr

Hamburger, Burger, Burgy!

O Burgy μας είναι το σήμα κατατεθέν του theloBurger.gr. Εκφράζει την αυθεντικότητα της προσπάθειας μας και είναι χαρά μας να τoν γνωρίσετε αλλά και να τoν αγαπήσετε όπως εμείς!

O Burgy ‘γεννήθηκε από το χέρι’ του Bill Revezis. Μεγάλωσε στο Texas και αποφοίτησε από το McCombs School of Business του Austin University. Με μεγάλη έφεση στην επιχειρηματικότητα, ξεκίνησε τη δικιά του εταιρία μόλις τελείωσε το πανεπιστήμιο, προμηθεύοντας τις περισσότερες αλυσίδες burger με ένα επαναστατικό υλικό περιτυλίγματος που διατηρεί φρέσκο και ζεστό το burger ακόμα και 1 ώρα μετά την ετοιμασία του στο κατάστημα. Πλέον έχει εξαπλώσει τις επιχειρήσεις του και στην Ευρώπη όπου τον συναντήσαμε και μας χάρισε τις συμβουλές του για τη καλύτερη δυνατή λειτουργία του theloBurger.gr.

Σαν γνήσιoς αμερικάνος λατρεύει το American football και το NBA. Είναι φανατικός οπαδός των San Antonio Spurs και σπάνια χάνει αγώνα τους. Η αγαπημένη του εκπομπή, αλλά και ‘εβδομαδιαίο αγχολυτικό’, είναι το ‘Late Show’ του David Letterman  στο CBS. Αγαπημένο του συγκρότημα είναι οι  ZZ Top.

Τις ελεύθερες του ώρες τις περνάει πλέον γράφοντας ένα βιβλίο που πιστεύει ότι θα είναι μανιφέστο για την παγκόσμια αγορά του burger και θα τιτλοφορείται ‘From Hambuger to Yam..burger!’

Η αποκλειστική του συνεργασία με το theloBurger.gr  είναι μια καλή ευκαιρία, όπως μας έχει πεί, ‘να εφαρμόσω όλες τις επιτυχημένες ιδέες που έχω για τον κλάδο και στο internet!’.

Οι πολλές ώρες δουλειάς δεν του αφήνουν καθόλου χρόνο για προσωπική ζωή συνεπώς έχει φροντίσει τουλάχιστον να έχει καλούς φίλους αλλά και … κουμπάρους!

Μπορείτε να γίνετε φίλος με τον Burgy μέσω facebook στο... https://www.facebook.com/theloburger