Διαφήμιση προμηθευτη εστίασης

Τοποθετήστε το menu σας ή τον τιμοκατάλογό σας

H πιο στοχευμένη διαφήμιση προμηθευτή που έγινε ποτέ!

Σημασία δεν έχει απλά να προβάλλεται μια επιχείρηση αλλά να διαφημίζεται σε μέσο που έρχονται συχνά σε επαφή οι υποψήφιοι πελάτες της. Το theloBurger.gr αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο μέσο πληροφόρησης των ιδιοκτητών για delivery πμπεργκεράδικα παρέχοντας τους ενημέρωση για αγγελίες, τον ανταγωνισμό και προμηθευτές τους. Συνεπώς μια διαφήμιση προμηθευτή του κλάδου είναι ορατή, όλη την ημέρα, από όλους τους καταστηματάρχες πανελλαδικώς που επισκέπτονται καθημερινά τον οδηγό μας. Τα οφέλη μια διαφήμισης για μια προμηθεύτρια εταιρία του κλάδου μας,  είναι πολλά και μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω.

Αν δεν έχετε ηλεκτρονική παρουσία, την παρέχουμε εμείς!

Πολλοί λένε ότι αν κάποια επιχείρηση δεν υπάρχει στο internet τότε δεν μπορεί να την βρει κανείς. Λίγο υπερβολικό αλλά σε περίπτωση που δεν έχετε τη γνώση, το χρόνο ή το budget για μια τέτοια παρουσία μπορεί να εξασφαλιστεί μέσα από τον οδηγό μας με μια απλή διαφήμιση προμηθευτή. Μια πλήρης δική σας  υποσελίδα που θα αναλύει στοιχεία / υπηρεσίες και θα παρουσιάζει φωτογραφίες/καταλόγους  θα είναι διαθέσιμη προς ανάγνωση από όλους τους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα στους δικούς μας λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης θα κοινοποιούμε τη συνεργασία μας ή κάποιες προσφορές σας. Συνεπώς η δύναμη που αντλούμε καθημερινά εδώ και 8 χρόνια από το internet και τις μηχανές αναζήτησης θα είναι και δική σας.

Χτυπήστε στα ίσια τις πολύ μεγαλύτερες εταιρίες- ανταγωνιστές σας!

Στο theloBurger.gr αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλες τις εταιρίες. Με δεδομένο ότι οι θέσεις προβολείς κλειδώνουν (δεν κάνουν rotation δηλαδή) σημασία δεν έχει το μέγεθος της εταιρίας αλλά το ποια θα προλάβει να κλείσει τον χώρο πρώτη. Συνεπώς μπορεί εύκολα μια μικρομεσαία επιχείρηση να βρεθεί σε υψηλότερη ή καλύτερη θέση προβολής από μια μεγάλη με χαμηλό κόστος εκμεταλλευόμενη τις υπηρεσίες μιας διαφήμισης προμηθευτή.

Προβολή που βλέπουν και οι απλοί καταναλωτές!

Κρεατοσκευάσματα, αναψυκτικά, σάλτσες, μπαχαρικά, νερά, πατάτες δεν αγοράζονται μόνο από επαγγελματίες για τα μαγαζιά τους αλλά και απλούς καταναλωτές για τα σπίτια τους. Συνεπώς μια προβολή των παραπάνω προϊόντων θα λειτουργήσει και υπενθυμιστικά σε οποιονδήποτε χρήστη επισκέπτεται τον οδηγό μας. Άλλωστε τα παραπάνω είδη μπορούν εύκολα να αγοραστούν από ένα ψιλικατζίδικο μέχρι ένα super market.

Για να διαφημιστείτε στο theloBurger.gr επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διπλανής φόρμας  ή στα τηλέφωνα 210 9917914 και 6979977730.

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας

Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία σχετικά με τη καταχώρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9917914 και 6979977730.