Χορηγία

Τοποθετήστε το menu σας ή τον τιμοκατάλογό σας

Χορηγία στον 1ο οδηγό για delivery μπεργκεράδικα στην Ελλάδα!

Γνωρίζουμε ότι η χορηγία δεν είναι μια γενική έννοια. Πόσο μάλλον μια υποστήριξη που δεν έχει στόχους και ειδικούς σκοπούς. Μια χορηγία στον 1ο οδηγό για delivery μπεργκεράδικα στην Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε αύξηση των πωλήσεων και του κύκλου εργασιών, βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης ή αύξηση της αναγνωρισιμότητάς της. Όποιος και αν είναι ο σκοπός θα σχεδιάσουμε μαζί τον τρόπο προβολής και θα θέσουμε τους τρόπους μετρησιμότητας των τελικών στόχων. Είμαστε ‘ανοιχτοί’ σε χορηγίες από εταιρίες που πιστεύουν και επιθυμούν να συνδέσουν το όνομα τους με το theloBurger.gr. Οι παράγοντες που συνηγορούν στην επιτυχία μας είναι πολλοί:

Η διαχρονική αξία του burger delivery!

Βρίσκεται παντού και καταναλώνεται από όλους! To Burger είναι συνδεδεμένο πλέον με την συνήθεια του ‘παραγγέλνω απ’ έξω’ σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης η delivery εστίαση είναι ο μοναδικός κλάδος που κατάφερε να επιβιώσει, έλκοντας όλους τους επιχειρηματίες που ήθελαν να επενδύσουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαν συνηθίσει. Το theloBurger.gr κατάφερε να γίνει συνοδοιπόρος σε αυτή την εξέλιξη συνδέοντας όλη αυτή τη κουλτούρα με την τεχνολογία.

Οι ηλικίες 15-45 μας χρησιμοποιούν πολύ!

Όσοι ασχολούνται με την επικοινωνία θεωρούν καθοριστικό το κοινό που κυμαίνεται μεταξύ 15-45 χρόνων. Είναι αυτοί που κυρίως δημιουργούν ή ακολουθούν τάσεις και καταναλώνουν περισσότερο. Άνθρωποι του συγκεκριμένου εύρους χρησιμοποιούν πολύ τον οδηγό και τις εφαρμογές μας πράγμα που αποδεικνύεται από τις χιλιάδες επισκέψεις που έχει η ιστοσελίδας μας αλλά και τις μετρήσεις  του Google Demographics που είναι πάντα στην διάθεση σας.

Αναγνώριση του theloBurger.gr από όλα τα μεγάλα μέσα επικοινωνίας!

Η προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε έναν εξειδικευμένο οδηγό για μπεργκεράδικα αναγνωρίστηκε από πολλά μέσα μαζικής επικοινωνίας. Τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας μας, κρατικό κανάλι αφιέρωσε εκπομπή καθώς και πολλές εφημερίδες σελίδες για την παρουσίαση των υπηρεσιών μας. Ταυτόχρονα πολλές ακόμα εκπομπές ιδιωτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών φιλοξένησαν συνεργάτες μας για να εξηγήσουν στο ευρύ κοινό τις εφαρμογές μας. Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα αφιερώματα δεν έγιναν ποτέ επί πληρωμή αλλά σαν αναγνώριση της προσπάθειάς μας.

Για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα χορηγίας στo theloBurger.gr επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διπλανής φόρμας  ή στα τηλέφωνα 210 9917914 και 6979977730.

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας

Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία σχετικά με τη καταχώρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9917914 και 6979977730.